Akillesjännekipu kuriin

Eroon akillesjännekivuista verkkovalmennuksella. Hoito-ohjeet ja kuntoutusohjelma yhdessä paketissa.

— SPACER —

 • OMT-fysioterapeuttien suunnittelema verkkovalmennus
 • Saat selkeät ja helpot ohjeet sekä treenisuunnitelman itsellesi
 • Tehokas tapa kuntoutua kotona. 15min päivässä riittää!

— SPACER —

LIITY MUKAAN VALMENNUKSEEN TÄSTÄ

— SPACER —

— SPACER —

Verkkovalmennus pitää sisällään:

 • Vaiheittain etenevä akillesjänteen harjoitusohjelma
 • Tietoa akillesjänteestä -infopaketti
 • Oheistreeniohjelma
 • Hoito-ohjeet kipuun
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljetulle valmennusalustalle
 • LISÄKSI: Pääsy suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä neuvoa
— SPACER —

Katso 2 minuutissa mistä valmennuksessa on kyse!

Eikö akillesjänteen venyttely, lepo tai tulehduskipulääkkeet ole tehonneet? Haluaisitko vihdoin saada akillesjänteen kuntoon? Lue tämä sivu loppuun ja kerromme miten se onnistuu.

Akillesjänteen kuntoutus on meille fysioterapeuteille tuttua. Akillesjännekipu on yleinen vaiva, jossa akillesjänne kipeytyy hiljalleen ja saattaa lisäksi turvota (kipeä patti akillesjänteessä). Kipu tuntuu yleensä paikallisesti akillesjänteessä sen kiinnityskohdassa tai vähän kantapäästä ylöspäin. Tyypillisesti etenkin juoksua ja hyppyjä sisältävät liikuntaharrastukset ja pahimmillaan jopa pelkkä kävely pahentavat kipua. Lisäksi akillesjännekipu voi oireilla jäykkyyden tunteena tai aamusärkynä. Aikaisemmin ollaan ajateltu, että akillesjänteen tulehdus aiheuttaisi ongelmat, mutta nykyisin tietämys on laajentunut.

Akillesjännekipu kuriin on fysioterapeuttien suunnittelema verkkovalmennus, joka tarjoaa sinulle kaikki työkalut ja tiedot hoitaa ja kuntouttaa akillesjänne omatoimisesti. Tämä täysin uusi valmennus yhdistää vahvistavan harjoitusohjelman, parhaat kivunhoitovinkit, teorian ja tukitreenit motivoivaan ja selkeään pakettiin. Lisäksi valmennuksen ostaneet saavat pääsyn suljettuun Facebook-tukiryhmään täysin ilmaiseksi. Vahvistu ja kehity juuri silloin, kun sinulle sopii.

Keitä olemme?

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_color=”%23000000″]Hei! Olemme OmaKuntoutuksen perustajat fysioterapeutit Joonas, Jukka ja Mikko. Jos tavoitteenasi on päästä eroon akillesjänteen kivuista ja olet valmis käyttämään 10-15 minuuttia päivässä harjoitteluun, tämä on oikea ohjelma sinulle!

Kuntoutamme vuosittain satoja jännekivuista kärsiviä ja olemme huomanneet, että vastaanotolla käyttämämme tehokkaat hoitomuodot, eivät ole niitä, joita netissä yleisimmin suositellaan. Internetin syövereistä yleisimmin tulee vastaan muun muassa akillesjänteen venyttely, kylmähoito ja parhaimillaankin vain yhdenlaista tai aivan liian kevyt harjoittelu. Vastaukseksi tähän, olemme luoneet sinulle kokonaisuuden, jossa saat selkeät vaiheittain etenevät ohjeet akillesjänteen kivunhoitoon. Voit soveltaa ohjelmaa sopimaan sinun aikatauluihisi ja lähtötasoon.

Tämä verkkovalmennus on sinulle oikea valinta, mikäli haluat ottaa kuntoutuksen omiin käsiisi ja saada tuloksia omalla ajallasi ilman, että joudut ramppaamaan jatkuvasti eri hoidoissa. Et tarvitse kuntosalia vaan pystyt tekemään ohjelmaa missä vain, milloin vain!

Olemme rakentaneet valmennuksen niin, että aloitat sen juuri sinulle sopivalta tasolta ja siirryt eteenpäin vasta kun olet kehittynyt! Saat vihdoin selkeät ohjeet sekalaisten vinkkien sijasta ja mahdollisuutesi saada akilleskipu kuriin itse kasvavat.

Näillä samoilla ohjeilla kuntoutamme ihmisiä vastaanotoillamme, nyt sinä pääset niihin käsiksi vaikka kotisohvaltasi![/text_block]

Suomen jännettävimmät fysioterapeutit

Tämä valmennus on juuri sinulle, jos:

 • Kipeä akillesjänne ei ole helpottanut levolla tai muilla konstein
 • Vaivasi syyksi on kerrottu akillesjänteen kipeytyminen (tendinopatia, akillesjänteen tulehdus)
 • Jänteen rasittaminen aiheuttaa tai pahentaa kipua ja liikunnan aloittaminen voi tehdä kipeää
 • Akillesjänteen venyttely tai muut nettiohjeet eivät ole auttaneet
 • Olet kyllästynyt ravaamaan siellä täällä ilman selkeitä ohjeita
 • Olet kiireinen ja haluat joustavan sekä aikatauluihisi soveltuvan ohjelman
 • Akillesjänne on kipeä toisinaan ja haluat ehkäistä vaivojen pahenemisen
 • Tarvitset motivaatiota ja tsemppiä kuntoutukseen
 • Haluat saada normaalin elämäsi takaisin ja päästä rakkaiden harrastusten pariin!

14 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU

JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OHJELMAAN JA SEN SISÄLTÖÖN, SAAT RAHASI TAKAISIN!

LIITY MUKAAN VALMENNUKSEEN TÄSTÄ

— SPACER —

Miten valmennus auttaa?

Akillesjännekipu kuriin -verkkovalmennus on vaiheittain etenevä videomuotoinen valmennus, joka ottaa huomioon juuri sinun tilanteesi. Aikaisempi harjoittelutausta tai kokemus verkkovalmennuksista ei ole tarpeen, sillä olemme tehneet valmennuksesta mahdollisimman selkeän ja tehokkaan. Olemme tiivistäneet kaiken tarvittavan tiedon akillesjänteen kivusta ja mitä sille voi tehdä. Ohjaamme ja näytämme tapoja lievittää kipua ja alkaa harjoittamaan ja vahvistamaan jalkaa. Valmennus sisältää täysin samat tutkittuun tietoon perustuvat periaatteet, joilla kuntoutamme joka vuosi ihmisiä kivuttomaksi.

➡️ Valmennuksen alussa kerromme, milloin ärsyyntyttä akillesjännettä pitää rauhoittaa.

➡️ Parannamme jänteen kuormituksen sietokykyä, jolloin kipu rasituksen aikana vähenee.

➡️ Harjoitamme jännettä turvallisesti, mutta tehokkaasti.

➡️ Perusteellisen tietopaketin lisäksi ohjaamme vaihtoehtoisia tapoja liikkua arjessa kivuttomasti.

➡️ Vahvistamme jalan lihaksia, jotta jaksat töissä ja harrastusten parissa.

➡️ Autamme ja motivoimme sinua koko valmennuksen ajan.

Miten valmennus käytännössä toimii?

Liittyessäsi mukaan valmennukseen saat heti tunnukset verkkovalmennusalustalle, jonne voit kirjautua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

➡️ Selkeät videot havainnollistavilla kuvilla ja videoilla. Ladattava harjoitusohjelma omalle koneelle.

➡️ Videomuotoinen valmennus. Katso videot ja kuntoudu milloin vain, missä vain.

➡️ Voit edetä valmennuksessa juuri sinulle sopivalla vauhdilla, kun tuntuu siltä, että olet valmis.

➡️ Valmennuksen noudattaminen vie sinulta 10-15 minuuttia alkuun päivittäin ja myöhemmin joka toinen päivä.

➡️  Tunnukset ovat toiminnassa vuoden.

SÄÄSTÄ SATOJA EUROJA!

Tähän verkkovalmennukseen olemme sisällyttäneet kuukausien terapiakäynnit selkeään pakettiin, ja se maksaa vain yhden fysioterapiakäynnin verran. Vastaanotoilla hoidettaessa akillesjänteen hoito voi vaatia tehokkaasti toteutettuna 3-4 käyntiä, mikä ei välttämättä vielä edes riitä ja jo nuo käynnit maksaisivat yli 300€.

Sinun ei tarvitse ravata kaiken maailman hoidoissa ja käyttää satoja euroja, kun sinulla on selkeä ja helposti toteutettavissa oleva suunnitelma. Saat rahat takaisin, mikäli huomaat, ettei tämä valmennus ole sinun juttusi.

Et voi hävitä mitään, joten miksi et kokeilisi! Jos taas epäilet ohjelman soveltuvuutta itsellesi, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiimme, ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä tai varmistaa harjoittelun soveltuvuuden lääkäriltäsi.

Liity mukaan ja hankkiudu eroon akillesjännekivusta.
Saat 14 päivän Rahat takaisin-takuun.

LIITY MUKAAN VALMENNUKSEEN TÄSTÄ

— SPACER —