Arpajaissäännöt

OmaKuntoutus.fi sosiaalisen median arvontojen ja kilpailuiden yleiset säännöt

Arvonnan tai kilpailun järjestäjänä toimii OmaKuntoutus Verkkovalmennukset Oy (jäljempänä yhtiö tai OmaKuntoutus). Kilpailuun saa osallistua kuka tahansa kyseistä sosiaalisen median alustaa käyttävä henkilö. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt sen säännöt.

Arvonnat ja kilpailut julkaistaan OmaKuntoutuksen verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa ja niiden voimassaoloaika ilmoitetaan kussakin arvontakampanjassa postauksen yhteydessä joko kuvassa tai tarkentavassa tekstissä kuvan yhteydessä.

Arvonnat suoritetaan ilmoitettuna ajankohtana siihen hetkeen mennessä yhtiön tulkinnan mukaan hyväksyttävästi osallistuneiden kesken. Taitoon tai nopeuteen perustuvat kilpailut ja niiden säännöt voittajan valintaperusteineen ilmoitetaan aina erikseen kilpailua koskevan julkaisun yhteydessä.

Voittajille lähtökohtaisesti ilmoitetaan henkilökohtaisesti suoralla viestillä siinä palvelussa, jossa kilpailu on julkaistu. Mikäli arvonnan tai kilpailun voittanut henkilö ei ole mahdollistanut yhtiön yhteydenottoa omien tietosuoja- tai yksityisyysasetusten tai muun syyn vuoksi, ilmoitetaan voittajan nimi kilpailun kommenttikentässä. Voittajalla on yhtiön viestistä tai voittajan julkaisusta lähtien 48h aikaa vastata yhtiön viestiin ja lunastaa palkintonsa. Mikäli voittaja ei ole ottanut yhteyttä tämän ajan umpeutuessa arvotaan palkinnolle tai päätetään kilpailulle uusi voittaja. Yhtiön päätöksellä palkinto voidaan myös jättää jakamatta, mikäli voittaja ei ilmoittaudu.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. OmaKuntoutus ei vastaa palkinnon toimivuudesta tai tietoteknisistä ongelmista liittyen osallistumiseen, palkinnonlunastamiseen tai sen käyttämiseen tai siitä mahdollisesti aiheutuviin vahinkoihin. OmaKuntoutuksen arvonnat ja kilpailut eivät ole Facebookin, Instagramin tai muunkaan sosiaalisen median palvelualustan suosittelemia, järjestämiä tai sponsoroimia. OmaKuntoutus pidättää oikeudet sääntöjen muutokseen siitä erikseen ilmoittamatta.