Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/omakuntout/domains/omakuntoutus.fi/public_html/wp-config.php on line 109

Warning: Constant WP_MAX_MEMORY_LIMIT already defined in /home/omakuntout/domains/omakuntoutus.fi/public_html/wp-config.php on line 110
Fysioterapeutti personal trainer Helsinki – Joonas Putti – OmaKuntoutus esittäytyy | Omakuntoutus
Fysioterapeutti personal trainer helsinki

Fysioterapeutti ja personal trainer Joonas Putti

Joonas Putti on fysioterapeutti ja personal trainer Helsingistä, sekä Fysioterapia Helsinki Fysiopolis fysioterapeutti -fysioterapia- ja valmennusyrityksen perustaja. Joonaksella on yksityinen fysioterapiavastaanotto Helsingin Lassilassa, minkä lisäksi hän tekee myös kotikäyntejä, yritysvierailuja sekä valmennuksia.

Joonaksen terapiatyyli on kannustava ja aktivoiva. Yhdistelmä kuntoutus- ja valmennusosaamista antaa työkaluja auttaa ihmisiä olipa kyseessä vammasta palautuminen tai suorituskyvyn kehittäminen. Lue lisää Joonaksesta täältä.

Kuntoutusta verkossa?

Olin tehnyt opinnäytetyöni etäkuntoutuksesta, joten olin hyvin perillä mikä olisi mahdollista. Alusta asti oli selvää, että tämä verkossa tarjottavat kuntoutusvalmennukset olisi tehtävä todella tarkasti ja niin hyvin kuin mahdollista.

Oli tärkeää, että oikea tiimi koulutettuja ammattilaisia lähtee kehittämään tätä. Minulla on onni päästä kehittämään valmennuksia Suomen kovimpien ammattilaisten, Jukan ja Mikon, kanssa.

OmaKuntoutuksen valmennuksissa Joonas nähdään sekä ohjaajan, että ohjattavan roolissa.

Fysioterapeutti Personal Trainer Helsinki

Vastaanotto vai verkkovalmennus?

Jukka, Mikko ja minä kaikki hoidamme vastaanotoillamme ihmisiä, joilla on tenniskyynärpää, akillesjännekipuja ja plantaarifaskiitti, joten suosittelemmeko vastaanotolle tulemista vai verkkovalmennusta? Se vähän riippuu ihmisestä ja tilanteesta.

Jotkut ihmiset ovat hyvin omatoimisia, ovat etsineet netistä tietoa ja haluavat vain hyvät toimivat ohjeet, joita noudattaa. Heille OmaKuntoutus- valmennukset ovat erittäin hyvä valinta. Toiset puolestaan tarvitsevat enemmän yksilöllistä ohjausta ja heille vastaanotto on hyvä valinta.

Se on selvä, että koulutettujen fysioterapeuttien neuvot selkeässä paketissa ovat parempi valinta kuin satunnaiset vinkit netissä. Voin sanoa, että OmaKuntoutus -valmennukset pitävät sisällään kaiken saman tiedon, kuin mitä vastaanotollani käydään läpi.

Tutustu OmaKuntoutuksen valmennuksiin!