Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/omakuntout/domains/omakuntoutus.fi/public_html/wp-config.php on line 109

Warning: Constant WP_MAX_MEMORY_LIMIT already defined in /home/omakuntout/domains/omakuntoutus.fi/public_html/wp-config.php on line 110
Kenkää plantaarifaskiitille -verkkovalmennus | Omakuntoutus

Kenkää plantaarifaskiitille -verkkovalmennus

Plantaarifaskiitin hoito ja kuntoutus verkkovalmennuksella fysioterapeuttien ohjeilla. Itsehoito-ohjeet ja kuntoutusohjelma yhdessä paketissa.

LIITY MUKAAN VALMENNUKSEEN TÄSTÄ

— SPACER —

Katso 2 minuutissa mistä valmennuksessa on kyse!

— SPACER —

Plantaarifaskiitin hoito onnistuu hyvillä ohjeilla! Plantaarifaskiitti tarkoittaa jalkapohjan kipua, joka tuntuu kantapään alla ja siitä edeten hieman varpaita kohti. Aikaisemmin on käytetty termiä luupiikki ja myös kantakalvon tulehdus voi olla yksi nimi. Kuten valmennuksessakin selvitämme, harvemmin tämä kantapääkipu kuitenkaan on merkittävästi tulehduksesta tai luupiikistä johtuvaa. Kipua aiheuttava kudos on yleisimmin jalkapohjan paksu jännekalvo, joka kipeytyy etenkin rasituksen seurauksesta. Yleisimpiä oireita ovat jalkapohjan kipu aamulla ensimmäisten askelien yhteydessä sekä rasittaessa (esim. kävely ja juoksu sekä lenkki ylipäätään). Lisäksi on yleistä, että plantaarifaskiittiin liittyy pitempään seistessä tuntuva kipu kantapäässä.

Kenkää plantaarifaskiitille on fysioterapeuttien suunnittelema verkkovalmennus, joka tarjoaa sinulle hoito-ohjeet ja tiedot kuntouttaa plantaarifaskiitti. Valmennus yhdistää vahvistavan harjoitusohjelman, parhaat kivunhoitovinkit, teorian ja tukitreenit motivoivaan ja selkeään pakettiin. Vahvistu ja kehity juuri silloin, kun sinulle sopii.

— SPACER —

— SPACER —

Verkkovalmennus pitää sisällään:

 • Vaiheittain etenevä harjoitusohjelma
 • Tietoa plantaarifaskiitista – infopaketti
 • Oheistreeniohjelma
 • Hoito-ohjeet kivunhallintaan
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljetulle valmennusalustalle
 • LISÄKSI: Pääsy suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä neuvoa

Jos jalkapohjan venyttely, lepo, hieronta tai rullaus eivät ole tehonneet, kannattaa jatkaa lukemista. Kerromme tarkemmin tästä valmennuksesta ja miten sen avulla plantaarifaskiitin hoito toimii. Valmennuksen voidaan saadaan jalkapohja vihdoin kuntoon ja plantaarifaskiitti kuriin.

Keitä olemme?

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_color=”%23000000″]Hei! Olemme OmaKuntoutuksen perustajat fysioterapeutit Joonas, Jukka ja Mikko. Jos tavoitteenasi on päästä eroon jalkapohjan kivuista ja olet valmis käyttämään 10-15 minuuttia päivässä harjoitteluun, tämä on oikea ohjelma sinulle!

Kuntoutamme vuosittain satoja jännekivuista kärsiviä ja olemme huomanneet, että vastaanotolla käyttämämme tehokkaat hoitomuodot, eivät ole niitä, joita netissä yleisimmin suositellaan. Internetin syöverit tarjoavat muun muassa venyttelyjä, pallon pyörittämistä jalkapohjan alla, kylmähoitoa ja parhaimillaankin vain yhdenlaista tai aivan liian kevyttä harjoittelua. Vastaukseksi tähän, olemme luoneet sinulle kokonaisuuden, jossa saat selkeät vaiheittain etenevät ohjeet jalkapohjan kivunhoitoon. Voit soveltaa ohjelmaa sopimaan sinun aikatauluihisi ja lähtötasoon.

Tämä verkkovalmennus on sinulle oikea valinta, mikäli haluat ottaa kuntoutuksen omiin käsiisi ja saada tuloksia omalla ajallasi ilman, että joudut ramppaamaan jatkuvasti eri hoidoissa. Et tarvitse kuntosalia vaan pystyt tekemään ohjelmaa missä vain, milloin vain!

Olemme rakentaneet valmennuksen niin, että aloitat sen juuri sinulle sopivalta tasolta ja siirryt eteenpäin vasta kun olet kehittynyt! Saat vihdoin selkeät ohjeet sekalaisten vinkkien sijasta.

Näillä samoilla ohjeilla kuntoutamme ihmisiä vastaanotoillamme, nyt sinä pääset niihin käsiksi vaikka kotisohvaltasi alle yhden vastaanottokäynnin hinnan![/text_block]

Suomen jännettävimmät fysioterapeutit

Tämä valmennus on juuri sinulle, jos:

 • Kipeä jalkapohja ei ole helpottanut levolla tai muilla konstein
 • Sinulle on todettu tai epäilet, että vaivasi syy on plantaarifaskiitti eli kantakalvon tulehdus tai luupiikki
 • Jalkapohjan venyttely tai nettiohjeet eivät auta
 • Jalkapohja kipeytyy rasituksessa (juoksu, hyppiminen, jopa kävely) tai sen jälkeen
 • Olet kyllästynyt ravaamaan siellä täällä ilman selkeitä ohjeita
 • Jalkapohja kipuilee tai oireilee toisinaan ja haluat ehkäistä vaivojen pahenemisen
 • Haluat saada normaalin elämäsi takaisin ja päästä rakkaiden harrastusten pariin!
 • Mikään ei estä harjoitteluasi, mutta olet kiireinen ja haluat aikatauluihisi soveltuvan ohjelman
 • Tarvitset motivaatiota ja tsemppiä kuntoutukseen

14 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU

JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OHJELMAAN JA SEN SISÄLTÖÖN,

MAKSAMME RAHASI TAKAISIN!

LIITY MUKAAN VALMENNUKSEEN TÄSTÄ

— SPACER —

Miten valmennus auttaa?

Kenkää plantaarifaskiitille -verkkovalmennus on vaiheittain etenevä videomuotoinen valmennus, joka ottaa huomioon juuri sinun tilanteesi. Aikaisempi harjoittelutausta tai kokemus verkkovalmennuksista ei ole tarpeen, sillä olemme tehneet ohjelmasta mahdollisimman selkeän, mutta kuitenkin tehokkaan. Olemme tiivistäneet kaiken tarvittavan tiedon jalkapohjan kivusta ja mitä sille voi tehdä. Ohjaamme ja näytämme tapoja lievittää kipua ja alkaa harjoittamaan ja vahvistamaan jalkaa. Valmennus sisältää täysin samat periaatteet, joilla kuntoutamme joka vuosi ihmisiä kivuttomaksi.

➡️ Valmennuksen alussa kerromme mistä on kyse ja onko ärsyyntyneen jalkapohjan rauhoittaminen tarpeen.

➡️ Parannamme jänteen kuormituksen sietokykyä, jolloin kipu rasituksen aikana vähenee.

➡️ Harjoitamme jännettä turvallisesti, mutta tehokkaasti.

➡️ Ohjaamme vaihtoehtoisia tapoja liikkua arjessa kivuttomasti.

➡️ Vahvistamme alaraajan lihaksia, jotta jaksat töissä ja harrastusten parissa.

➡️ Autamme ja motivoimme sinua koko valmennuksen ajan.

Miten valmennus käytännössä toimii?

Liittyessäsi mukaan valmennukseen saat heti tunnukset verkkovalmennusalustalle, jonne voit kirjautua heti tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

➡️ Selkeät videot havainnollistavilla kuvilla ja videoilla. Ladattava harjoitusohjelma omalle koneelle.

➡️ Videomuotoinen valmennus. Katso videot ja kuntoudu milloin vain, missä vain.

➡️ Voit edetä valmennuksessa juuri sinulle sopivalla vauhdilla, kun tuntuu siltä, että olet valmis.

➡️ Valmennuksen noudattaminen vie sinulta 10-15 minuuttia alkuun päivittäin ja myöhemmin joka toinen päivä.

➡️  Tunnukset ovat toiminnassa vuoden.

SÄÄSTÄ SATOJA EUROJA!

Tähän verkkovalmennukseen olemme sisällyttäneet kuukausien terapiakäynnit selkeään pakettiin, ja se maksaa vain yhden fysioterapiakäynnin verran.

Sinun ei tarvitse ravata kaiken maailman hoidoissa ja käyttää satoja euroja, kun sinulla on selkeä ja helposti toteutettavissa oleva suunnitelma. Saat rahat takaisin, mikäli huomaat, ettei tämä valmennus ole sinun juttusi.

Et voi hävitä mitään, joten miksi et kokeilisi! Jos epäilet ohjelman soveltuvuutta itsellesi, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin, ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai varmistaa ohjelman soveltuvuuden lääkäriltäsi.

Liity mukaan ja hankkiudu eroon jalkapohjan kivusta.
Saat 14 päivän Rahat takaisin-takuun.

LIITY MUKAAN VALMENNUKSEEN TÄSTÄ

— SPACER —