Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/omakuntout/domains/omakuntoutus.fi/public_html/wp-config.php on line 109

Warning: Constant WP_MAX_MEMORY_LIMIT already defined in /home/omakuntout/domains/omakuntoutus.fi/public_html/wp-config.php on line 110
Kesytä Tenniskyynärpää -verkkovalmennus | Omakuntoutus

Kesytä Tenniskyynärpää -verkkovalmennus


Warning: Undefined array key "extension" in /home/omakuntout/domains/omakuntoutus.fi/public_html/wp-content/themes/Divi/epanel/custom_functions.php on line 1473

Eroon tenniskyynärpääkivuista verkkovalmennuksella. Hoito-ohjeet ja kuntoutusohjelma yhdessä paketissa.

— SPACER —

 • OMT-fysioterapeuttien suunnittelema verkkovalmennus
 • Tehokas tapa kuntoutua kotona. 15min päivässä riittää!
 • Saat selkeät ja helpot ohjeet sekä treenisuunnitelman itsellesi

— SPACER —

LIITY MUKAAN VALMENNUKSEEN TÄSTÄ

— SPACER —

Verkkovalmennus pitää sisällään:

— SPACER —

 • Vaiheittainen harjoitteluohjelma
 • Tietoa tenniskyynärpäästä – infopaketti
 • Oheistreeniohjelma (Tenniskyynärpää jumppaohjeet)
 • Liikkuvuutta parantava ohjelma
 • Kivun itsehoito-vinkit
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljetulle valmennusalustalle
 • LISÄKSI: Pääsy suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä neuvoa

Katso  2 minuutissa mistä on kyse:

— SPACER —

Jos kyynärpään venyttely, hieronta, kipulääke tai lepo eivät ole auttaneet ja haluat tilanteen muutoksen, lue tämä sivu loppuun ja kerromme miten se onnistuu.

— SPACER —

Mistä tenniskyynärpää johtuu?

— SPACER —

Tenniskyynärpään hoito perustuu ennen kaikkea kuormituksen vähentämiseen. Tenniskyynärpää tuntuu kipuna kyynärpään sivulla lihasten kiinnityskohdassa tai siitä hieman rannetta kohti ranteen ojentajalihaksistossa. Kyse on pohjimmiltaan rasitushäiriön aiheuttamasta jännekivusta, jonka hoitoon tarvitaan säännöllistä ja oikein toteutettua harjoittelua. Kipu tuntuu yleensä eniten puristaessa ja nostaessa – eli kipeän käden käyttö on haastavaa kivun vuoksi.

Kesytä tenniskyynärpää on fysioterapeuttien suunnittelema verkkovalmennus, joka tarjoaa sinulle hoito-ohjeet kuntouttaa tenniskyynärpäätä. Valmennus yhdistää vahvistavan harjoitusohjelman, parhaat kivunhoitovinkit, teorian ja tukitreenit motivoivaan ja selkeään pakettiin. Vahvistu ja kehity juuri silloin, kun sinulle sopii.

Keitä olemme?

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_color=”%23000000″]Hei! Olemme OmaKuntoutuksen perustajat fysioterapeutit Joonas Putti, Jukka Aho ja Mikko Eerola. Jos tavoitteenasi on päästä eroon kyynärpääkivusta ja olet valmis käyttämään 10-15 minuuttia päivässä harjoitteluun, tämä on oikea ohjelma sinulle!

Kuntoutamme vuosittain satoja jännekivuista kärsiviä ja olemme kliinisessä työssämme havainneet, että netin neuvot eivät ole niitä samoja, joita käytämme onnistuneesti vastaanotollamme. Parantuakseen, tenniskyynärpää vaatii systemaattista ja oikein suunniteltua harjoittelua. Olemme luoneet sinulle kokonaisuuden, jossa saat selkeät vaiheittain etenevät ohjeet tenniskyynärpään hoitoon. Voit soveltaa ohjelmaa sopimaan sinun aikatauluihisi ja lähtötasoon.

Tämä verkkovalmennus on sinulle oikea valinta, mikäli haluat ottaa kuntoutuksen omiin käsiisi ja saada tuloksia omalla ajallasi ilman, että joudut ramppaamaan jatkuvasti eri hoidoissa. Et tarvitse kuntosalia vaan pystyt tekemään ohjelmaa missä vain, milloin vain!

Olemme rakentaneet valmennuksen niin, että aloitat sen juuri sinulle sopivalta tasolta ja siirryt eteenpäin vasta kun olet kehittynyt! Saat vihdoin selkeät itsehoito-ohjeet sekalaisten vinkkien sijasta.

Näillä samoilla ohjeilla kuntoutamme ihmisiä vastaanotoillamme, nyt sinä pääset niihin käsiksi vaikka kotisohvaltasi![/text_block]

Suomen jännettävimmät fysioterapeutit

Tämä valmennus on juuri sinulle, jos:

 • Kipeä kyynärpää ei ole helpottanut levolla tai muilla konstein
 • Sinulla on todettu tai epäilet, että kivun taustalla on tenniskyynärpää
 • Olet venytellyt tai hakenut ohjeita netistä, mutta niissä ei ole ollut punaista lankaa
 • Olet kyllästynyt ravaamaan siellä täällä ilman selkeitä ohjeita
 • Käsi kipeytyy toisinaan ja haluat ehkäistä vaivojen pahenemisen
 • Tarvitset motivaatiota ja tsemppiä kuntoutukseen
 • Haluat saada normaalin elämäsi takaisin ja päästä rakkaiden harrastusten pariin!
 • Olet kiireinen ja haluat aikatauluihisi soveltuvan ohjelman
 • Kyynärpääsi kipeytyy rasituksesta, etkä ole varma kuuluuko se asiaan?

Tenniskyynärpää oli vaivannut jo jonkin aikaa ja olin kokeillut erilaisia venytyksia, mutta ne auttoivat vain hetkeksi. Kaveri vinkkasi tästä verkkovalmennuksesta ja olen kyllä tykännyt! Tosi selkeät ohjeet ja helppo tehdä. Olen edennyt ohjelmassa ja kipu on hellittänyt.


Timo


Uskomme valmennukseen täysin, joten annamme sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_color=”%23000000″]Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, maksamme kaikki rahasi takaisin.[/text_block]

LIITY MUKAAN VALMENNUKSEEN TÄSTÄ

— SPACER —

Miten valmennus auttaa?

Kesytä tenniskyynärpää -verkkovalmennus on vaiheittain etenevä videomuotoinen valmennus, joka ottaa huomioon juuri sinun tilanteesi. Vaikka kyseessä on harjoitusohjelma, onnistuu sen toteuttaminen ilman aikaisempaa harjoituskokemusta tai perehtymistä verkkovalmennuksiin. Olemme tiivistäneet kaiken tarvittavan tiedon tenniskyynärpäästä ja mitä sille voi tehdä. Ohjaamme ja näytämme tapoja lievittää kipua ja alkaa harjoittamaan ja vahvistamaan kättä. Valmennus sisältää täysin samat periaatteet, joilla kuntoutamme joka vuosi ihmisiä kivuttomaksi.

➡️ Valmennuksen alussa kerromme mistä voi tietää, onko ärsyyntyneen kyynärpään rauhoittaminen tarpeen.

➡️ Parannamme jänteen kuormituksen sietokykyä, jolloin kipu rasituksen aikana vähenee.

➡️ Harjoitamme jännettä turvallisesti, mutta tehokkaasti.

➡️ Ohjaamme vaihtoehtoisia tapoja käyttää kättä kivuttomasti.

➡️ Vahvistamme käden lihaksia, jotta jaksat töissä ja harrastusten parissa.

➡️ Apua ja motivaatiota harjoitteluun koko valmennuksen ajan.

Miten valmennus käytännössä toimii?

Liittyessäsi mukaan valmennukseen saat heti tunnukset verkkovalmennusalustalle, jonne voit kirjautua heti tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

 

➡️ Selkeät videot havainnollistavilla kuvilla ja videoilla. Ladattava harjoitusohjelma omalle koneelle.

➡️ Videomuotoinen valmennus. Katso videot ja kuntoudu milloin vain, missä vain.

➡️ Voit edetä valmennuksessa juuri sinulle sopivalla vauhdilla, kun tuntuu siltä, että olet valmis.

➡️ Valmennuksen noudattaminen vie sinulta 10-15 minuuttia alkuun päivittäin ja myöhemmin joka toinen päivä.

➡️  Tunnukset ovat toiminnassa vuoden.

SÄÄSTÄ SATOJA EUROJA!

Tähän verkkovalmennukseen olemme sisällyttäneet kuukausien terapiakäynnit selkeään pakettiin, ja se maksaa vain yhden fysioterapiakäynnin verran.

Sinun ei tarvitse ravata kaiken maailman hoidoissa ja käyttää satoja euroja, kun sinulla on selkeä ja helposti toteutettavissa oleva suunnitelma. Saat rahat takaisin, mikäli huomaat, ettei tämä valmennus ole sinun juttusi.

Et voi hävitä mitään, joten miksi et kokeilisi! Jos olet epävarma verkkovalmennuksen soveltuvuudesta itsellesi, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin, ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai varmistaa asteittain etenevän harjoittelun sopivuutta itsellesi lääkäriltäsi.

Liity mukaan ja hankkiudu eroon kyynärpääkivusta.
Saat 14 päivän Rahat takaisin-takuun.

LIITY MUKAAN VALMENNUKSEEN TÄSTÄ

— SPACER —