Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/omakuntout/domains/omakuntoutus.fi/public_html/wp-config.php on line 109

Warning: Constant WP_MAX_MEMORY_LIMIT already defined in /home/omakuntout/domains/omakuntoutus.fi/public_html/wp-config.php on line 110
Paljon onnea | Omakuntoutus

Paljon onnea

— SPACER —

Paljon onnea!

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_style=”normal” font_color=”%23ffffff”]Sinulle on annettu lahjaksi verkkovalmennus, joka auttaa sinua kuntoutumaan, vahvistumaan ja saamaan kivut kuriin!

Saat sähköpostilla henkilökohtaiset tunnukset verkkovalmennusalustalle.

Tervetuloa mukaan![/text_block]

OmaKuntoutus.fi

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_color=”%23000000″]Hei! Olemme OmaKuntoutuksen perustajat fysioterapeutit Joonas, Jukka ja Mikko. Päivittäisessä työssämme kuntoutamme ihmisiä ja autamme heitä saamaan kivut kuriin. Nyt olemme paketoineet kaiken osaamisemme, vuosien kokemuksen ja parhaat hoitomuodot yhteen pakettiin.

Tiedämme, että erilaisissa hoidoissa ramppaaminen ja erilaisten ohjeiden saaminen voi olla turhauttavaa. Siksi olemme luoneet selkeän ja sinun tahdillasi etenevän verkkovalmennuksen jännevaivojen omakuntoutukseen.

Tämä verkkovalmennus on sinulle oikea valinta, mikäli haluat ottaa kuntoutuksen omiin käsiisi ja saada tuloksia omalla ajallasi ilman, että joudut ramppaamaan jatkuvasti eri hoidoissa. Et tarvitse kuntosalia vaan pystyt tekemään ohjelmaa missä vain, milloin vain!

Olemme rakentaneet valmennuksen niin, että aloitat sen juuri sinulle sopivalta tasolta ja siirryt eteenpäin vasta kun olet kehittynyt! Saat vihdoin selkeät ohjeet sekalaisten vinkkien sijasta.

Näillä samoilla ohjeilla kuntoutamme ihmisiä vastaanotoillamme, nyt sinä pääset niihin käsiksi vaikka kotisohvaltasi![/text_block]

Suomen jännettävimmät fysioterapeutit

— SPACER —