Usein kysytyt kysymykset

Verkkovalmennus

Mikä on verkkovalmennus? +

OmaKuntoutus -verkkovalmennukset ovat kätevä tapa harjoitella ja voimistua selkeiden video-ohjeiden, harjoitteluohjelman, treenivideoiden ja tietopaketin avustuksella. Ostettuasi saat tunnukset, joilla pääset kirjautumaan verkkovalmennusalustalle, jossa sinulla on pääsy kaikkiin näihin materiaaleihin mobiilissa, tabletilla tai tietokoneella.

Kuinka kauan valmennus kestää? +

Valmennus on rakennettu mahdollisimman yksilöllisesti vasteperusteiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että seuraavaan vaiheeseen siirrytään sitten, kun oireet tai toimintakyky helpottuvat. Toiset saattavat edetä nopeammin kuin toiset. Valmennuksen kesto ja kipujen poistuminen voivat edetä samaan tai eri tahtiin. Kipujen poistuminen voi kestää joistain viikoista useampiin kuukausiin, mutta harjoittelua suositellaan jatkettavaksi ainakin noin 3kk. Ohjeiden ja yksilöllisen harjoitusvasteen perusteella edetessä valmennusohjelma saattaa kestää noin 3-6kk.

Tarvitseeko minun kuulua Facebookiin osallistuakseni? +

Ei tarvitse. Facebookiin kuuluminen ei ole millään tavalla välttämätöntä valmennuksen kannalta. Se on lisä halukkaille. Voit kysyä neuvoa myös sähköpostilla info@omakuntoutus.fi.

Ketkä valmennuksen tekijät ovat? +

Olemme Valviran rekisteröimiä fysioterapeutteja: OMT-fysioterapeutti Jukka Aho, OMT-fysioterapeutti Mikko Eerola ja fysioterapeutti Joonas Putti. Pidämme vastaanottoja pääkaupunkiseudulla.

Harjoittelu

Tarviiko minulla olla aiempaa kokemusta lihaskuntoharjoittelusta? +

Harjoitukset ovat helposti toteutettavia. Niiden kirjalliset ja videoidut ohjeet ovat selkeitä ja yksityiskohtaisia. Harjoitteiden oikeaoppinen toteuttaminen ei edellytä aiempaa kokemusta lihaskuntoharjoittelusta tai liikunnallista taustaa. Harjoitteisiin liittyvissä kysymyksissä voit aina olla meihin yhteydessä.

Kannattaako minun ostaa tämä tuote vai varata aika fysioterapeutille? +

Tämä verkkovalmennus sisältää kliinisessä työssä tehokkaiksi todetut ja tieteellisissä tutkimuksissa vaikuttaviksi osoitetut jännekivun harjoitusmenetelmät ja koko jännekuntoutuksen harjoitteluportaikon yhden fysioterapiakäynnin hinnalla. Ohjelmamme sisältää info-osiot, selkeän harjoittelun ohjeistuksen, jota voidaan muokata yksilöllisen tilanteen pohjalta. Voit myös kysyä neuvoa Facebook-ryhmässä tai sähköpostitse. Verkkovalmennus on käytössäsi 12 kuukauden ajan.

Fysioterapian vastaanotolla saatetaan muun muassa toteuttaa tendinopatian hoidossa myös muita hoitotoimenpiteitä harjoittelun ohella. Kaiken kaikkiaan molemmissa vaihtoehdoissa on omat puolensa ja eri tekijät vaikuttavat siihen, onko verkkovalmennus tai fysioterapian hoitojakso juuri sinulle sopivampi vaihtoehto.

Onko sillä merkitystä mihin vuorokauden aikaan teen harjoitteet? +

Voit tehdä harjoitteet itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana, mielellään silloin kun vireystila on korkea. Kellonaikaa tärkeämpää on, että harjoitukset tulee tehtyä.

Voinko harjoitella, jos minulla on jokin sairaus tai lääkitys? +

Jos sinulla on sairaus/sairauksia sekä niihin liittyviä lääkehoitoja, niin ennen ohjelman ostamista varmista hoitavalta lääkäriltäsi, edellyttääkö sairaudet ja lääkitykset harjoitteluun liittyviä erityishuomioita.

Mikäli sairautesi tai lääkityksesi ei aiheuta rajoituksia sinulle sopiviin liikuntamuotoihin tai estä paikallista lihasvoimaharjoittelua, harjoittelun pitäisi olla turvallista. Loppujen lopuksi olet kuitenkin itse vastuussa omasta harjoittelustasi.

Tuotteen käyttö

Millaisilla laitteilla voin käyttää tuotetta? +

Voit käyttää tuotetta tietokoneilla, älypuhelimilla sekä tabletti -tietokoneilla. Tuotteen käyttö edellyttää internet -yhteyttä ja verkkoselainta. Laitteelle ei tarvitse asentaa mitään erillistä ohjelmaa. Voit myös halutessasi tulostaa kirjallisina ohjeistukset harjoitteista sekä keskeisestä teoriatiedosta.

Saako harjoitusmateriaalit tulostettua paperille? +

Voit halutessasi tulostaa kirjalliset ohjeet kaikista harjoitteista PDF-tiedostona.

Miten pian saan tuotteen käyttööni oston jälkeen? +

Voit käyttää tuotetta tietokoneilla, älypuhelimilla sekä tabletti -tietokoneilla. Tuotteen käyttö edellyttää internet -yhteyttä ja verkkoselainta. Laitteelle ei tarvitse asentaa mitään erillistä ohjelmaa. Voit myös halutessasi tulostaa kirjallisina ohjeistukset harjoitteista sekä keskeisestä teoriatiedosta.

Kuinka kauan voin käyttää palvelua? +

Tuote on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä, minkä pitäisi olla riittävä aika harjoittelun toteuttamiseen. Mikäli tuo aika ei riitä, esimerkiksi jonkin sairauden tai muun syyn takia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiasta.

Voinko palauttaa tuotteen? +

Palvelulla on 14 päivän tyytyväisyystakuu, eli jos huomaat, että tämä ei ole sinua varten, niin voit perua hankinnan tuona aikana. Rahat palautetaan mahdollisimman pian palvelun perumisen jälkeen.

Jäikö kysyttävää?

Hei! Olemme Omakuntoutuksen perustajat fysioterapeutit Joonas Putti, Jukka Aho ja Mikko Eerola Helsingistä. Me autamme sinua saamaan jännekivut kuriin.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää valmennukseen liittyen, niin voit olla meihin yhteydessä:

  1. Valmennuksen Facebook-ryhmässä
  2. Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@omakuntoutus.fi
  3. Täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen (vastaamme sinulle sähköpostilla)

Katso myös usein kysytyt kysymykset, josta saattaa löytyä vastaus kysymykseesi

Yhteydenottolomake