LYHYESTI

Alla on tietosuojaehtomme, toimitusehtomme ja sopimusehtomme. Käsittelemme henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Ennen palveluun osallistumista asiakkaan tulee varmistaa lääkäriltään palvelun soveltuvuus asiakkaalle. Omakuntoutus.fi ei vastaa palvelun aikana mahdollisesti syntyneistä terveyshaitoista.

TIETOSUOJA

Yleistä

Tämä on Fysiopoliksen (myöhemmin Omakuntoutus.fi) henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste. Voimassa 1.3.2019 alkaen toistaiseksi.

Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa siitä, miten Omakuntoutus.fi käsittelee henkilötietoja. Omakuntoutus.fi käsittelee henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen ennen verkkosivustomme käyttöä tai Palveluiden käyttäjäksi rekisteröitymistä.

Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa, mitä henkilötietoja keräämme ja miten käsittelemme sitä, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien. Omakuntoutus.fi varaa itselleen oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa. Omakuntoutus.fi kehittää palvelujaan ja verkkosivustoaan jatkuvasti, joten pyydämme sinua käymään tällä sivustolla aika ajoin.

Käyttämällä www.omakuntoutus.fi verkkosivustoa, käyttämällä palvelujamme, käyttämällä verkkosivustoamme, täyttämällä lomakkeen tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Rekisterinpitäjänä toimii Fysiopolis, Tilkankatu 39A 24, 00300 Helsinki.

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:

  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Asiakastietojen ja käyttäjätunnusten ylläpitäminen
  • Käyttäjien tunnistaminen
  • Palveluiden tuottaminen ja toimittaminen
  • Laskutus
  • Liiketoiminnan, verkkosivustojen ja Palveluiden kehittäminen, suunnitteleminen ja analysoiminen
  • Markkinointitarkoituksiin
  • Yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • Sopimusvelvoitteidemme toteuttaminen
  • Oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttämiseksi
  • Palveluidemme kohdentaminen

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Omakuntoutus.fi kerää käyttäjästä tietoja, kun käyttäjä käyttää Omakuntoutus.fi:n verkkosivustoa, ostaa Palveluita, rekisteröityy Palveluiden käyttäjäksi, päivittää profiiliaan, käyttää Palveluita. Tämän lisäksi rekisteriin saatetaan tallentaa tietoja, jotka saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Palveluiden käyttäjäksi rekisteröitymisen yhteydessä keräämme ainakin seuraavat tiedot:

  • Henkilön, eli käyttäjän nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Käyttäjätunnus
  • Salasana

Asiakkaiden osalta keräämme lisäksi seuraavat tiedot:

  • Puhelinnumero
  • Osoitetiedot
  • Asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten asiakkaan tilaushistoria

Omakuntoutus.fi:n markkinointirekisteriin (sähköpostilista) on yleensä mahdollista rekisteröityä pelkällä sähköpostiosoitteella.

Kun käyttäjä vierailee Omakuntoutus.fi-verkkosivustolla, käyttäjän tietokone lähettää automaattisesti tiettyjä teknisiä ja muita tietoja (esim. IP-osoite, selaintyyppi ja tieto siitä, mitä kautta käyttäjä tuli sivustolle). Omakuntoutus.fi kerää myös evästeiden avulla tietoja siitä, miten käyttäjä käyttää sivustoa. Tämän tietosuojaselosteen Evästeet -osiossa on tästä tarkempaa tietoa.

Syöttämällä henkilötietoja Omakuntoutus.fi:n verkkosivuilla oleviin lomakkeisiin tai muutoin käyttäjän ilmoittaessa henkilötietojaan Omakuntoutus.fi:lle, käyttäjä hyväksyy henkilötietojensa keräämisen, käytön ja luovuttamisen tämän tietosuojaselosteen mukaisesti tässä tietosuojaselosteessa ilmoitettuun rajoitettuun tarkoitukseen.

Millä perusteella henkilötietoja käsitellään?

Huolehdimme siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojesi käsittelemiselle. Saatamme käsitellä henkilötietojasi usealla eri perusteella. Käsittelemme tietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Käsittelemme myös henkilötietojasi oikeutetun etumme nojalla, joka on palveluidemme tarjoaminen ja liiketoimintamme harjoittaminen ja kehittäminen. Joitakin henkilötietoja saatamme käsitellä myös suostumuksesi nojalla.

Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille?

Pääsääntöisesti henkilötietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Omakuntoutus.fi käyttää ulkopuolisia alihankkijoita ja palveluntarjoajia Palveluiden tarjoamiseksi ja toteuttamiseksi ja henkilötietoja voidaan luovuttaa tällaisille alihankkijoille, mikäli ja vain siinä laajuudessa kuin se on tarpeen. Pyrimme tällaisissa tilanteissa varmistamaan, että henkilötietoja siirretään ja käsitellään tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lain mukaisesti. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

Käyttäjä hyväksyy myös sen, että Omakuntoutus.fi saa luovuttaa henkilötietoja asianmukaisille viranomaisille, mikäli tämä on tarpeen soveltuvan lain tai määräyksen noudattamiseksi.

Omakuntoutus.fi:n verkkosivusto ja Palvelut saattavat sisältää linkkejä muille sivustoille tai sisältää sisältöä muilta sivustoilta. Tällaiset sivustot eivät ole Omakuntoutus.fi:n määräysvallassa eikä Omakuntoutus.fi vastaa niiden sisällöstä. Mikäli käyttäjä vierailee linkitetyllä sivustolla, sivuston käyttö tapahtuu kyseisen sivuston oman tietosuojaselosteen mukaisesti.

Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Joltain osin alihankkijat tai palvelimet, joilla tietoja käsitellään, saattavat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella. Emme muutoin luovuta henkilötietoja säännönmukaisesti EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Huolehdimme siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.

Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti palvelusopimusten perusteella asiakkaillemme. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättämisen seuraukset?

Jos et anna aiemmin kuvattuja henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, emme todennäköisesti pysty toimittamaan palvelua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Niinpä jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille mitään tietoja.

Käyttäjä sitoutuu antamaan Omakuntoutus.fi:lle paikkansapitäviä tietoja rekisteröityessään käyttämään Palvelua tai täyttäessään muutoin lomakkeen Omakuntoutus.fi:n verkkosivustolla. Palveluiden käyttäjä voi milloin tahansa tarkastella omia tietojaan kirjautumalla Palveluun. Käyttäjä voi myös muuttaa ja päivittää tietojaan kirjautumalla Palveluun tai ottamalla yhteyttä Omakuntoutus.fi:n.

Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Suostumuksen peruuttaminen
Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@omakuntoutus.fi

Pääsy tietoihin
Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme.

Oikeus saada virheet korjatuksi
Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot. Sinulla on myös mahdollisuus päivittää muuttuneet henkilötiedot Palvelussa.

Oikeus kieltää suoramarkkinointi
Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksia varten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@omakuntoutus.fi. Kaikissa markkinointitarkoituksissa lähettämissämme sähköposteissa on aina linkki, jota klikkaamalla voit poistua sähköpostilistalta.

Oikeus vastustaa käsittelyä
Mikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kun käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty palvelemaan enää sinua.

Oikeus rajoittaa käsittelyä
Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus saada tiedot siirretyksi
Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi henkilötiedot.

Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@omakuntoutus.fi. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme taikka tietosuojaperiaatteidemme muuttuessa. Päivitykset voivat tulla ajankohtaisiksi myös lainsäädännön muuttuessa. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. Pyydämmekin sinua siitä syystä tutustumaan tämän tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisin väliajoin.

Mihin voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Yhteystiedot:

  • info@omakuntoutus.fi

TOIMITUSEHDOT

Fysiopolis - Y-tunnus: 2838337-3 (jäljempänä Omakuntoutus.fi) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

info@omakuntoutus.fi yhteystiedot

Postiosoite: Tilkankatu 39A 24

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Finlandin kautta.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA: CHECKOUT FINLAND

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/fi

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

SOPIMUSEHDOT

  1. JOHDANTO

Näitä Fysiopolis:n (Y-tunnus: 2838337-3; jäljempänä “Omakuntoutus.fi”) käyttöehtoja (jäljempänä “Ehdot”) sovelletaan Omakuntoutus.fi:n ja asiakkaan tai loppukäyttäjän (jäljempänä “Asiakas”) välillä Asiakkaan käyttäessä Omakuntoutus.fi verkkopalvelua (“Verkkopalvelu”), jonka kautta tarjotaan Omakuntoutus.fi:n tuottamia palveluja (”Palvelu”). Ehtoja sovelletaan kaikkiin Palveluihin, joita tarjotaan Omakuntoutus.fi Verkkopalvelun välityksellä. Verkkopalvelun Palvelut on tarkoitettu Asiakkaan henkilökohtaiseen käyttöön. Käyttäjätunnuksia ei saa luovuttaa muiden käyttöön.

  1. LÄÄKETIETEELLINEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Ennen Palveluun osallistumista Asiakkaan tulee varmistaa lääkäriltään Palvelun soveltuvuus Asiakkaalle. Omakuntoutus.fi ei vastaa Palvelun aikana mahdollisesti syntyneistä terveyshaitoista.

Rekisteröitymällä Verkkopalveluun, painamalla ”Hyväksyn” tai samankaltaista nappia, rekisteröitymällä Verkkopalveluun, kirjautumalla Palveluun tai muutoin käyttämällä Palvelua, Asiakas vahvistaa, että on lukenut ja ymmärtänyt nämä Ehdot.

Omakuntoutus.fi saattaa muokata tai muuttaa Ehtoja ajoittain. Omakuntoutus.fi kehottaa Asiakasta tämän vuoksi tutustumaan Ehtoihin säännöllisesti. Jatkamalla Palvelun käyttöä Asiakas hyväksyy muutetut Ehdot. Ehtojen lopussa on Omakuntoutus.fi yhteystiedot, mikäli Asiakas haluaa esittää Ehtoihin liittyviä kysymyksiä.

  1. KÄYTTÖOIKEUS

Verkkopalvelun käyttö vaatii rekisteröitymistä ja Ehtojen noudattamista. Asiakas on velvollinen pitämään salassa saamansa Käyttäjätunnuksen ja Salasanan. Asiakas vastaa kaikesta Käyttäjätunnuksellaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä että Palvelun käyttö kaikilta osin noudattaa näitä käyttöehtoja.

Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että palvelun välitykseen käytettävien Omakuntoutus.fi:n hallinnan ulkopuolella olevat verkko- ja mobiilipalvelut eivät välttämättä ole täysin tietoturvallisia. Asiakas vastaa omien laitteittensa, järjestelmiensä, tunnustensa ja toimintansa asianmukaisesta tietoturvasta. Asiakas on vastuullinen Asiakkaan laitteiden, järjestelmien tai tunnusten tietoturvan puutteiden johdosta aiheutuneista Palvelun käytöstä tai siitä aiheutuneista maksuista.

Omakuntoutus.fi:llä on oikeus evätä rekisteröityminen tai perua Asiakkaan käyttöoikeus Palveluun mistä tahansa syystä.

  1. ASIAKKAAN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET

4.1 Yleistä

Käyttämällä Verkkopalvelua ja Palvelua Asiakas antaa suostumuksensa ja hyväksyntänsä Palvelun käyttöä koskevien henkilötietojen keräämiseen Tietosuojaperiaatteen sekä sovellettavan lainsäädännön ja säännösten mukaisesti.

Asiakas sitoutuu olemaan antamatta virheellisiä tai harhaanjohtavia tietoja Verkkopalvelun käytön yhteydessä. Jos antamasta tiedosta myöhemmin tulee virheellinen tai harhaanjohtava, on Asiakkaan ilmoitettavalla Omakuntoutus.fi:lle välittömästi tällaisesta muutoksesta.

4.2 Aineistot ja tekijänoikeus

Nämä Ehdot antavat Asiakkaalle oikeuden käyttää Verkkopalvelua ja Palvelua ainoastaan näiden Ehtojen ollessa voimassa, eivätkä Ehdot anna omistusoikeuksia niihin. Kaikki Verkkopalvelun sekä siihen kuuluvan Sivuston ja Palvelujen immateriaalioikeudet ja muut oikeudet, mukaan lukien kaikki tekijänoikeudet, patentit ja liikesalaisuudet, säilyvät Omakuntoutus.fi:llä. Asiakas ei saa kopioida, tallentaa, toisintaa tai muokata Verkkopalvelua tai Palvelua tai sen osaa. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus tallentaa itseään koskevia yksittäisiä tietoja Palvelun tarkoituksen ja näiden Ehtojen mukaisesti.

4.3 Hinnoittelu ja palvelun tallennus

Palvelun käyttö on maksullista. Voimassa oleva hinnasto on aina esillä ostotapahtuman yhteydessä tai muutoin Verkkopalvelussa. Omakuntoutus.fi voi ilman etukäteisilmoitusta muuttaa hinnoittelua.

Asiakas sitoutuu maksamaan kaikki Palvelun käyttöön liittyvät maksut, mukaan lukien sovellettava arvonlisävero, siten kuin se on ostotapahtuman yhteydessä määritelty. Asiakas antaa myös suostumuksensa siihen, että maksu peritään käyttäen sitä maksutapaa, joka on käytettävissä Verkkopalvelussa.

Mikäli Asiakas haluaa peruuttaa tilauksensa, siitä tulee lähettää kirjallinen pyyntö 14 päivän kuluessa. Tiedon voi lähettää osoitteeseen info@omakuntoutus.fi ja siinä tulee olla seuraavat tiedot: nimi ja osoite, tilausnumero ja asiakasnumero. Peruutus astuu voimaan 14 päivää sen jälkeen, kun Omakuntoutus.fi on saanut kirjallisen peruutuksen.

4.4 Kielletty toiminta

Alla oleva luettelo sisältää esimerkkejä Verkkopalvelussa ja Palvelussa kielletyistä toiminnoista:

Esiintyminen toisena henkilönä;

Verkkopalvelun käyttäminen laittomalla tavalla tai laitonta tarkoitusta varten;

Minkä tahansa tiedon, aineiston, sisällön tai informaation välittäminen, joka on loukkaavaa, halventavaa, siveetöntä, väärennettyä, väärää tai muun henkilön immateriaalioikeuksia loukkaavaa tai muuten laitonta;

Viruksen, haittaohjelman tai muun vahingollisen koodin välittäminen tai lähettäminen Verkkopalveluun tai Palvelun kautta muille Asiakkaille;

Palvelun muokkaaminen, takaisinmallintaminen, tai muu vastaava Palvelun manipulointi;

Palvelun häiriköinti tai estäminen;

Asiakas on itse vastuussa tilanteesta, jossa hän käyttää Palvelua Suomen rajojen ulkopuolella, jolloin hänen tulee noudattaa molempien maiden lakeja. Jos ko maan lait asettavat vaatimuksia Palvelulle, jotka ovat ristiriidassa näiden Ehtojen mukaan, niin Asiakkaan tulee pidättäytyä Palvelun käytöstä.

4.5 Korvausvelvollisuus

Asiakas on velvollinen korvaamaan kaikki välilliset ja välittömät vahingot, mukaan lukien kolmansille osapuolille aiheutuvat vahingot, jotka voivat aiheutua Palvelun lain, näiden Ehtojen tai hyvän tavan vastaisesta käytöstä. Jokainen Asiakas vastaa Omakuntoutus.fi:n, Fysiopoliksen työntekijöitä tai alihankkijoita vastaan esitetyistä vaatimuksista ja mahdollisista vahingoista, joita aiheutuu Asiakkaan toimista tai laiminlyönnistä.

  1. OMAKUNTOUTUS.FI:N VASTUUT JA VELVOLLISUUDET

5.1 Omakuntoutus.fi:n vastuun rajoitukset

Asiakas hyödyntää ja käyttää Palvelua omalla vastuullaan ja Palvelu tarjotaan ”sellaisena kuin se on” periaatteella.

Tietoja ja neuvoja, joita annetaan Asiakkaalle Palvelun välityksellä, tulee soveltaa ainoastaan ohjeena, eikä lopullisena suosituksena tietyn toimen tai hoidon käyttöön ottamisesta.

Kaikissa tilanteissa Omakuntoutuksen:n ja alihankkijoiden vastuu on enintään pakottavan lainsäädännön mukainen. Omakuntoutus.fi:n omistajat, johtajat, hallituksen jäsenet, työntekijät, edustajat, osakkaat, yhteistyökumppanit, mainostajat tai itsenäisinä ammatinharjoittajina palveluita tarjoavat eivät ole vastuussa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen seuraaviin; vammat, henkilövahingot, kuolemantuottamukset, väärä diagnoosi, virheellinen tieto, väärä hoito, tietojen menetys, käytön menetys, ansionmenetys), jotka johtuvat Palvelun käytöstä tai kykenemättömyydestä käyttää Palvelua, sisällöstä Palvelussa tai mistä tahansa sisällöstä ja/tai tiedosta, jonka Asiakas on Palvelun kautta saanut, riippumatta siitä, tiesivätkö he tai olisiko heidän pitänyt tietää, että vahinko olisi mahdollinen. Omakuntoutus.fi:n vastuu on kaikissa tapauksissa aina enintään Suomen lainsäädännön pakottavien säännösten mukainen.

5.2 Palvelun saatavuus

Palvelu on käytettävissä Verkkopalvelun tarjoajan palvelimella. Verkkopalvelun tarjoaja pyrkii toimimaan siten, että Palvelu on keskeytyksettä saatavilla ko. palvelimella, mutta Palvelun tarjoaja varaa oikeuden tilapäisiin katkoihin Palvelun saatavuudessa teknisten syitten takia.

Omakuntoutus.fi ei takaa Palvelussa olevan tai Palvelun kautta saatavan tiedon tarkkuutta, täsmällisyyttä, virheettömyyttä, laadukkuutta, kattavuutta, sopivuutta tai luotettavuutta. Omakuntoutus.fi ei myöskään takaa Palvelun keskeytyksetöntä, oikea-aikaista tai virheetöntä toimintaa. Omakuntoutus.fi ei vastaa Palvelussa olevan tai Palvelua hyväksikäyttäen välitetyn sisällön mahdollisesta viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta aiheutuvista vahingoista. Palvelun pitkäaikaisesta käyttöhäiriöstä Asiakkaalle voidaan hyvittää, joko takaisinmaksuna tai palveluaikaa pidentämättä, korkeintaan se osuus, joka vastaa Palvelun katkoa vastaavaa osuutta Asiakkaan maksamasta Palvelusta.

5.3 Kolmannen osapuolen palvelut

Palvelussa voidaan välittää tietoa myös kolmansien osapuolten palveluista, jotka eivät ole Palvelujentuottajien tuottamia Palveluja tai linkkejä tällaisiin palveluihin. Omakuntoutus.fi ei vastaa tällaisista kolmansien osapuolien palveluista tai niissä annetuista tiedoista, niiden toiminnasta tai laiminlyönneistä.

  1. VOIMASSAOLO JA IRTISANOMINEN

Omakuntoutus.fi pidättää oikeuden muuttaa Palvelua tai lopettaa Palvelun tarjoamisen milloin tahansa, mistä tahansa syystä ja ilman ennakkoilmoitusta, sekä oikeuden lopettaa tai keskeyttää Asiakkaan käyttöoikeuden Palveluun ja/tai käyttäjätiliin. Käyttöoikeuden päättymisen jälkeen kaikki sellaiset näiden Ehtojen ehdot pysyvät voimassa, jotka luonteensa vuoksi on tarkoitettu pysymään voimassa käyttöoikeuden päättymisestä huolimatta.

  1. SOVELLETTAVA LAKI JA RIIDANRATKAISU

Mahdollisissa riitatilanteissa Omakuntoutus.fi pyrkii löytämään sovintoratkaisun keskinäisillä neuvotteluilla. Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lainvalintaa koskevat säännökset. Ehtoja koskevat tai niistä johtuvat vaatimukset, kanteet tai riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

  1. YHTEYSTIEDOT

Fysiopolis (Y-tunnus: 2838337-3)

Tilkankatu 39

00300 Helsinki

info@fysiopolis.fi

Yhteydenottolomake